Căutare MDM

Buletin

punctul curelei de distribuție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48139 prin manual-mecanic
punct curelei de distribuție Publicat de manual-mecanica
:( Am un Peugeot 306 XN 1.8 benzină, mi-au recondiționat motorul cu piese originale, dar când au pus distribuția nu au mai găsit punctul corect... Am întrebat alți mecanici și cel mai ieftin mi-a cerut 4000$, am nevoie de ajutor vă rog... Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48140 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema punctului curelei de distribuție
Nu știu ce model va fi 306-ul, dar estimez că e din 2000. Reglarea mașinii respective nu e foarte dificilă. Pui o cheie în arborele cu came, la fel și cu arborele cotit. Pe de altă parte, oricine ți-a construit motorul ar trebui să ți-l regleze, din logică și etică. De unde ești?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48141 prin manual-mecanic
Aceasta este configurația modelului 306 1.8 pe benzină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48142 prin manual-mecanic
Un lucru este să verificați cu atenție scripetele să nu fie rotit din suportul de cauciuc pentru că altfel marca stă întinsă și se pot deteriora supapele. Ar fi indicat să puneți un scripete nou, salutări.