Căutare MDM

Buletin

probleme cu ambreiajul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4200 prin manual-mecanic
Probleme cu ambreiajul Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu Fordul meu Fiesta din 2006. Pedala de ambreiaj merge până la capăt. La reprezentanță, mi-au spus că e vorba de plăcuțele de frână. Asta m-a lăsat cu o întrebare. Nu știam că plăcuțele de frână au vreo legătură cu ambreiajul. La reprezentanță, am plătit 3.800 de pesos mexicani (aproximativ 350 de dolari americani), iar mașina este la fel. Întrebarea mea este, de asemenea: pompa de lichid de ambreiaj este în interiorul transmisiei sau în altă parte, ca să o pot verifica eu însumi? Dacă cineva mă poate ajuta, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4755 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu ambreiajul
Dacă ambreiajul este hidraulic, al cărui lichid cred că este în general același cu lichidul de frână, este posibil să aveți o problemă hidraulică sau un nivel scăzut.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4761 prin manual-mecanic
Problema trebuie să fie rulmentul axial, care este hidraulic și funcționează cu lichidul de frână și este în interiorul cutiei. Încearcă să-l aerisești ca și cum ar fi o frână cu purjatorul care este în cutia unde intră conducta cu lichidul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4783 prin manual-mecanic
Să vedem cum merge mai întâi ambreiajul mașinii tale este hidraulic și, practic, lichidul pe care îl folosește este același ca cel al frânelor, mai întâi verifică nivelul rezervorului, dacă îmi amintesc bine rezervorul este același cu cel al pompei de frână, verifică în rezervorul de plastic dacă iese un alt furtun, dacă da, se folosește același rezervor, dacă nu, lângă pompă și servofrână există un rezervor de plastic mai mic și ar trebui să aibă un capac galben, în orice caz, dacă ai un nivel scăzut de lichid, avem o scurgere de lichid care ar putea fi de la gulerul hidraulic, pentru a vedea dacă este de acolo, vei vedea între motor și cutie, văzând-o de sub pata de lichid de frână, dacă da, trebuie să cobori transmisia și să schimbi gulerul, recomand originalul sau marca LUK, dacă nu găsești lichid verifică furtunul care transportă lichidul la guler, deoarece este din plastic negru și trece pe sub baterie, iar acidul bateriei îl corodează, aceasta este cea mai frecventă defecțiune aici în Cuernavaca Mor., tubul. Dealerul îl vinde și este foarte ieftin. Durata de viață normală a acestor ambreiaje este de aproximativ 45.000 de kilometri. Dacă aveți alte întrebări, contactați-mă și voi fi bucuros să vă ajut.
:woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18408 prin manual-mecanic
Contribuțiile dumneavoastră au fost foarte utile. Vă mulțumesc foarte mult.