Căutare MDM

Buletin

probleme cu pompa de combustibil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4072 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu pompa de combustibil
Am avut o problemă similară, aceste pompe au orificiu de respirație... problema mea era că presiunea din cilindrii motorului nu era la punctul optim și făcea ca presiunea să scape printre segmenții pistonului în timpul cursei de putere, făcând ca uleiul să stropească tot interiorul motorului până când ieșea prin orice orificiu, cum ar fi orificiul de respirație de pe pompă, PCV-ul și chiar garnitura capacului chiulasei. Indiferent de câte ori am schimbat-o, nu ținea. Mai întâi, testează presiunea din cilindri cu un manometru și compar-o cu un manual sau, dacă nu, ceva ușor, dacă nu vrei să cheltuiești bani pe asta, pune furtunul cât mai sus posibil ca să nu verse ulei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4079 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns, Chpe.

Mai am o întrebare: dacă e din cauza presiunii, înseamnă că inelele au probleme.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4083 prin manual-mecanic
Mai precis, cilindrii motorului erau ovali, astfel încât segmentii sau segmenții pistonului nu puteau etanșa bine, făcând ca o bună parte din acesta să iasă prin segmenți în timpul cursei de putere, generând stropi de ulei peste tot și chiar stricând garnitura chiulasei. Un alt lucru care mi s-a întâmplat cu un alt vehicul, înainte să uit, PCV-ul sau supapa de aerisire pozitivă nu funcționa bine, era inutilă pentru că era înfundată și presiunea generată căuta o cale de ieșire. :nesigur: