Ceea ce am văzut sunt fotografiile, dar dacă îmi spun că nu are DIS? Să vedem, să lămurim: am spus debitmetru sau DIS, nu mă interesează dacă e MAF sau MAP, DIS, nu mă interesează dacă e bobină de aprindere cu modul sau dacă are distribuitor... Mă refer la aprindere în general, asta e prezentă la orice motor pe benzină. M-am gândit că ar putea fi defectul debitmetrului, având în vedere ce a spus prietenul meu. În ceea ce privește bujiile ude, am crezut că nu e scânteie, deci dacă CKP-ul spune că dă semnalul corect, deja m-a pus pe gânduri la problema aprinderii (chiar și, de ce nu, cablurile de înaltă tensiune), urmând instrucțiunile pe care le-ai dat cu codurile, pentru că și astea mă interesează, acum, să vedem dacă înțelegi că NICIUN MOMENT nu am încercat să contrazic nimic din ce ai spus, recunosc că am înțeles greșit, pentru că în niciun moment nu ai spus că ECU-ul e defect, scuze. Nimeni nu e prost, desigur, dar te deranjează că dau niște îndrumări, de genul dacă acum spun că ar putea fi defectul senzorului de temperatură, dacă nu este conectat, sau oferă puțină rezistență etc., sigur te va deranja și pe tine, respectă alte opinii, lasă-l pe cel care are problema cu mașina, ai și alte puncte de vedere, lasă-l pe el să decidă ce i se spune. Nu știu ce câștigi descalificând pe cineva, nu mi se pare corect, oricum, nu sunt aici să mă cert, sunt aici să văd cum se rezolvă defectul, presupun ca toți ceilalți, bine?