Căutare MDM

Buletin

Reglarea chiulasei (camerei) unui motor Mitsubishi 2.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44615 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema reglării chiulasei (camerei) unui motor Mitsubishi 2.0
Aici am găsit un altul care menține consecvența în procedura atașată (imaginea)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44617 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema reglării chiulasei (camerei) unui motor Mitsubishi 2.0
Salut Luisedgar.
Îți trimit o diagramă de cuplu pentru motorul respectiv:
www.fraco.com.co/images/HG-5540281-SB.jpg și cea pentru Galant, care are aceeași cilindree:
www.fraco.com.co/images/3HG-5540281-SB.jpg

Miguel .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44618 prin manual-mecanic
Ei bine, ei bine!! După cum vezi... dacă te uiți la ea, probabil vei fi confuz în privința cuplului de strângere să folosești, nu? Toate sunt cam la fel. Dacă ai unul, alege manualul oficial Mitsubishi pentru cuplul de strângere pentru tipul și anul motorului tău (deși mie tot mi se pare mic). Nu uita să nu strângi prea tare cuplul pentru a evita problemele. Nu confunda cuplurile pentru modelul pe benzină cu cele pentru modelul diesel. Cu cele mai bune gânduri!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44619 prin manual-mecanic
Cel pe care l-ai indicat cu roșu este corect pentru modelul pe benzină; nu este suficient pentru un motorină. Deja mă încurcam, din moment ce aici toate sunt motorină. Îmi cer scuze pentru confuzie. Te cunosc bine!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44620 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult, domnilor, pentru grija de care ați dat dovadă în abordarea dilemei mele, în special domnului Ismael53 și Servilimit. În ceea ce privește confuzia, este vina mea, deoarece nu am oferit multe detalii despre motorul în cauză (este un 2.0 cu injecție). Încă o dată, vă sunt recunoscător. Vă doresc mult succes.