Căutare MDM

Buletin

Reglarea chiulasei (camerei) unui motor Mitsubishi 2.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44607 prin manual-mecanic
Salutări,
vă rog să-mi clarificați îndoielile pe acest forum prestigios cu privire la metoda de reglare a chiulasei unui motor Mitsubishi de 2.0 L 300 prin swap. Manualul îmi spune să reglez la 58 lbs urmând secvența și apoi să le slăbesc complet și apoi să reglez la 15 lbs de la 90º la 90º. Sunt la o răscruce, deoarece nu știu dacă să reglez din nou până la 58 lbs în 90º la 90º sau să fac o singură ajustare până la 15 lbs de la 90º la 90º. Mă puteți îndruma, vă rog, v-aș fi veșnic recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44609 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema reglării chiulasei (camerei) unui motor Mitsubishi 2.0
Salut luisedgar, prima strângere este să „așezi” apoi să slăbești în sens invers modului în care ai strâns, apoi ultimul lucru pe care îți spune este că sunt 7,5 kg pentru fiecare, apoi 40,5 kg pentru fiecare și apoi încă 40,5 kg pentru fiecare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44610 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema reglării chiulasei (camerei) unui motor Mitsubishi 2.0
Salutări, ismael53, îți mulțumesc pentru atenție. Problema este că manualul de service pentru reglarea camerei sau a chiulasei mă ghidează către o reglare directă de 78 Nm sau 58 ft. lib, apoi slăbesc complet și apoi reglez la 20 Nm sau 15 ft. lib, dar la 90º. Pentru a ilustra dilema mea, atașez o imagine din manual unde este descrisă procedura, ceea ce este confuz, deoarece slăbirea completă a șuruburilor și apoi reglarea lor la 20 Nm sau 15 ft. lib mi se pare a fi un cuplu foarte mic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44612 prin manual-mecanic
Atașez imaginea fișierului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44613 prin manual-mecanic
Nu, și eu cred că nu este suficient cuplu pentru acel motor, dar pre-strângerea este întotdeauna mai puternică. Deși 20 Nm poate părea puțin, când aduni gradele, începe cu adevărat să strângă prezoanele. Ceea ce mă surprinde este că acestea adunate ajung doar la 180 de grade. Te sfătuiesc să verifici secvența de strângere în alt manual pentru a vedea dacă se potrivește sau este o eroare, pentru că am văzut uneori discrepanțe cu aceasta și, după cum știi, este important. Cu respect.