Căutare MDM

Buletin

de ce rămâne accelerat?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44450 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul de ce rămâne accelerat?
Mulțumesc, am verificat deja resetarea prin deconectarea bateriei și încă nu am găsit un furtun spart de unde ar putea lua aer și supapa de mers în gol, am pus IAC-ul, l-am schimbat cu alte trei pe care le am (folosite) dar toate au exact aceeași defecțiune, mi se pare ciudat decât dacă ai o securitate atât de proastă încât niciuna nu funcționează bine, chestia e că dacă o deconectez, defecțiunea nu apare, ar putea fi calculatorul defect sau pur și simplu montez un senzor complet nou?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44452 prin manual-mecanic
Bună ziua, dacă îți amintești, ți-am povestit despre debitmetru și, de asemenea, despre măsurarea presiunii combustibilului pe rampă, asta îți poate spune mai mult sau mai puțin ce am spus în răspunsurile anterioare, nu am înțeles niciodată IAC-ul, pentru că dacă funcționează, funcționează, curentul care îl face să acționeze poate oscila, acest lucru este controlat de ECU și acesta la rândul său de sarcina motorului, care este debitmetrul care se ocupă de determinarea, dar dacă este deja vechi sau murdar... ei bine, continuă și vezi ce părere ai. Salutări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44457 prin manual-mecanic
Dacă nu există niciun furtun crăpat, posibilele admisii de aer ar putea fi PCV-ul, care ar putea fi murdar, și supapa de purjare a canistrei, care ar putea fi lăsată deschisă. O problemă separată este să verificați Lambda pentru a vedea ce fluctuații are, la ralanti. Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le verificați și să le testați unul câte unul, altfel veți înnebuni.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44485 prin manual-mecanic
Ei bine, până acum nu am găsit niciun furtun sau ceva de la care ar putea exista o scurgere de aer și presupun că supapa de mers în gol este de la IAC, și am vreo 4 second-hand, desigur, și toate fac exact același lucru. Mi se pare ciudat că nu funcționează cu toate? Dacă nu am așa ghinion și niciuna nu funcționează, ce altceva pot verifica?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44486 prin manual-mecanic
Salut Cesxandro, PCV-ul este supapa de ventilație a carterului, de obicei este situată în interiorul „capacului de închidere” sau a culbutoarelor, deoarece din ea ies două furtunuri, uneori rămâne deschisă prin introducerea vaporilor de ulei și accelerarea mersului în gol, încearcă în timp ce mergi să o îndoi pe cea mai groasă ca să nu treacă aerul ca să vezi dacă turațiile scad. O altă posibilitate este electrovalva canistră, conectează furtunul care merge la galeria de admisie din aceasta, să vedem ce ne spui, salutări!!
TOATE IAC-urile pe care le ai nu cred că sunt rele, cred că nu e acolo.