Căutare MDM

Buletin

Probleme la tensionarea scripetelui de distribuție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4010 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme la tensionarea rolei de distribuție
Bună ziua, mașinile europene sunt în mod normal strânse în grade și nu în livre. După aceea, strângerea trebuie verificată la 1.500 km. După aceea, cureaua de distribuție se schimbă la fiecare 70.000 km. Pentru strângere, kitul de garnituri include de obicei o fișă care explică strângerea și cuplul, precum și secvența de strângere pentru chiulasă. După aceea, nu uitați să puneți întotdeauna șuruburi noi. Există un site web numit automecanico.com unde am văzut strângerile chiulasei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4021 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme la tensionarea rolei de distribuție
Ar trebui să specificați tipul de motor, deoarece acesta variază.
De exemplu,
cuplul unui motor de 1,4 litri este de 40 Nm + 65°
. Cuplul unui motor de 1,4 16V este de 60 Nm + 128°.
După cum puteți vedea, există o diferență destul de mare, așa că pentru acest tip de date, ar fi apreciat dacă ați putea specifica detaliile vehiculului mai clar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4031 prin manual-mecanic
Salut colegi, nu am putut să vă răspund, dar apreciez foarte mult sprijinul acordat acestei solicitări. Sunt pe cale să termin problema pe care am avut-o cu chiulasa pentru că nu am schimbat la timp cureaua de distribuție și, de fapt, mașina pe care o am este una cu 16 supape....

mulțumesc maxpayne00, corotocircuito, recoveko...

Cu stimă,
Ralf