Căutare MDM

Buletin

NISSAN MICRA 1.5 DCI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42174 prin manual-mecanic
NISSAN MICRA 1.5 DCI Publicat de manual-mecanica
SALUT PRIETENI:
AM UN MICRA 1.5DCI ȘI ÎNTR-O ZI A ÎNCEPUT SĂ SE DEFECTEZE PRIMUL INJECTOR, M-AM UITAT LA EL ȘI AM PUS DOUĂ PENE MICI ÎN CONEXIUNE PENTRU A OPTIMIZA CONEXIUNEA.
NU MAI VĂD DEFECTUL INJECTORULUI, DAR ÎNTR-O ZI FRUMOASĂ VEHICULUL A ÎNCEPUT SĂ SCÂNDĂ FUME DIN ȚEAVĂ DE EȘAPAMENT CONSUMANDĂ TOT ULEIUL DIN CARTER,... MĂ UIT LA ȚEAVĂ DE ADMISIE ȘI VĂD CĂ E PLINĂ CU ULEI, AȘA CĂ PRESUPUN CĂ TURBO IA ULEIUL ȘI PROCEDEZ SĂ O ÎNLOCUIESC CU UNUL DE SCHIMB, IAR CÂND IEȘESC SĂ O TESTEZ PE DRUM VĂD CĂ ÎNCĂ IEȘE FUM DIN ȚEAVĂ, ȘI NU ȘTIU DACĂ E DE LA RESTURILE DE ULEI ACUMULATE ÎN ADMISIE SAU NU ȘTIU...
MĂ POATE AJUTA CINEVA??????

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42192 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Nissan Micra 1.5 DCi
Dacă pui ulei prin turbo, va continua să curgă până se arde tot, dar fii atent la nivelul uleiului pentru a vedea dacă arde din nou. Dacă continuă să ardă, atunci defectul este în altă parte, fie că este vorba de segmenți sau garnituri de supape, garnitură de chiulasă etc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42205 prin manual-mecanic
Salut, ține cont că tot uleiul din ulei blochează evacuarea, când vezi că nu mai arde ulei îți recomand să schimbi toba de evacuare, vei observa că mașina va fi mai grea și când vrei să calci pe ea evacuarea va scoate un puf de fum negru clasic unei combustii proaste a motorinei din cauza gazelor de eșapament slabe, mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42658 prin manual-mecanic
A FOST O BLOCAJĂ ÎN TUBUL DE RECIRCULARE... MULȚUMESC FOARTE MULT, PRIETENE