Căutare MDM

Buletin

consultare deschisă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41991 prin manual-mecanic
consultație deschisă Publicat de manual-mecanica
Am o chiulasă cu compresie bună, dar conducta de presiune care duce la supape s-a rupt, scurgând ulei în apă. Am demontat-o și am găsit unde era coroziunea. Ideea este că, dacă chiulasa este corozată și nu poate fi reparată, va trebui să cumpăr una nouă. Dar de unde știu că blocul nu-mi va da probleme așa cum mi-a dat cel vechi? Dacă cineva a avut o experiență similară, vă rog să o împărtășiți cu mine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41992 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema consultării deschise
Goliți uleiul de motor, turnați apă în bloc, plasați pistoanele la mijloc și umpleți cilindrii cu ulei roșu pentru transmisie automată. Dacă apa pătează blocul, este posibil să aveți o fisură la unul dintre cilindri. Încercați asta și vedeți cum merge. Apoi, verificați dispunerea blocului. Dacă nu este nimic ciudat, asamblați-l liniștit. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42005 prin manual-mecanic
hoooooo m-am rătăcit, dacă blocul e din fontă nu o să ai probleme, dacă e din aluminiu, probabil nici nu, dacă s-a stricat chiulasa o poți repara sau o poți cumpăra, dar ca să o cumperi trebuie să fie foarte, foarte rea, în general se repară, blocurile sunt mult mai rezistente nu li se întâmplă nimic decât dacă vehiculul e foarte maltratat, testul care îți spune să bați e impracticabil, nu spun că e greșit, pentru că pentru ca să funcționeze crăpătura ar trebui să fie mare și dacă e așa ar fi vizibilă cu ochiul liber, de asemenea crăpăturile din blocuri apar când sunt supuse la presiune și temperatură.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42020 prin manual-mecanic
E mai bine să te asiguri înainte de montare, am avut probleme cu un bloc îndoit și crăpat mai ales la un Fiat 1.6 16 supape, fiind acesta din fier, fisura era atât de mică încât singura modalitate de a o vedea este cu lichid de frână, ulei hidraulic sau benzină, posibil să nu fie cazul acestui coleg, dar când lucrezi la mecanică, observarea detaliată este foarte importantă. Orice mică problemă care poate proveni din alte cauze este întotdeauna mai bine să fii sigur că nu se întâmplă decât să fii nevoit să cobori din nou camera de admisie... salutări fraților

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42035 prin manual-mecanic
Corect, de aceea ți-am spus că nu am spus că greșești și ți-am explicat restul. Cu cele mai bune urări și mult succes.