Căutare MDM

Buletin

probleme cu ambreiajul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3884 prin manual-mecanic
Probleme cu ambreiajul Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou în asta, așa că vă rog să nu mă faceți prea multă bătaie de cap.

Problema mea este următoarea: am un Seat Toledo din 1993. Când apăs accelerația chiar și puțin mai mult decât este necesar, ambreiajul patinează, ceea ce mă face să disper dacă vreau să depășesc sau chiar să accelerez. :angry: . Săraca e o epavă și vreau să cheltuiesc cât mai puțin posibil pe repararea ei. Așadar, aș vrea să știu dacă există vreo modalitate de a strânge ambreiajul sau ceva de genul acesta fără a fi nevoie să cumpăr unul nou.

În fine, sper că cineva mă poate ajuta să rezolv problema ambreiajului. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3887 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu ambreiajul
Singura posibilitate ar fi ca ambreiajul să fi fost prea strâns și acesta să fie motivul pentru care patina. Altfel, nu există altă opțiune decât să îl înlocuiești cu unul nou. Desigur, dacă nu ai bani, îl poți nitui din nou, deși nu este recomandat, dar este foarte ieftin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3918 prin manual-mecanic
Miracolele se fac în rai, pe pământ nu există. Dacă ambreiajul tău are pompă hidraulică, trebuie doar să demontezi cutia de viteze și să vezi ce e uzată, iar dacă e mecanică, are cablu și se poate regla. Te poți juca puțin cu ea. Cu stimă, Alf.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3983 prin manual-mecanic
ce pot să-ți spun alkorta123 mai întâi ar trebui să vezi dacă e hidraulic cum spune scurtcircuitul bun și dacă da nu știu dacă ai observat dacă pedala pierde tensiune când calci pe ea deoarece atunci când pierde tensiune e ca și cum ai elibera-o și când o eliberezi e aproape afară și acesta ar putea fi motivul patinării dar dacă e mecanic slăbește pedala complet și apoi strânge-o astfel încât pedala să fie peste trei sferturi din înălțime și acolo ar trebui să simți îmbunătățirea și dacă nu atunci schimb-o cu una recondiționată între timp primești mai mulți bani sper că părerea mea te ajută și mult succes și spune-mi ce s-a întâmplat PA.