Căutare MDM

Buletin

problemă cu aerisirea frânelor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40254 prin manual-mecanic
problemă cu aerisirea frânelor Publicat de manual-mecanica
Salut, iată-mă din nou.. ei bine, să vă spun, am schimbat cilindrii și saboții de frână la R-5-ul unui prieten și totul a mers bine.. avea sistem de auto-reglare și a trebuit să cumpăr placa pentru că nu avea.. ei bine, problema apare acum, după ce asamblez totul mă pregătesc să aerisesc frânele și nu reușesc să scot aerul din circuit.. Am verificat dacă toate fitingurile sunt închise corect, nu există scurgeri (cel puțin din câte văd eu, și vă asigur că mă uit cu atenție..), adevărul este că am pompat ore întregi și mereu iese ceva aer.. vă spun eu cum fac.. Am rezervorul pompei de lichid de frână deschis și umplut până sus cu lichid.. începe cu roata cea mai îndepărtată de pompă, un prieten mă ajută să pompez, imediat ce îi spun apasă pedala și în acel moment deschid aerisitorul pentru câteva secunde și îl închid din nou, atunci prietenul meu eliberează pedala, și apoi începe să pompeze din nou... Nu știu, cred că trebuie să... O să-mi lipsească ceva, pentru că am mai aerisit frânele și nu a fost așa greu să scot aerul... Am nevoie de o lumină care să mă lumineze... hahaha... la naiba, păi dacă mă poate ajuta cineva, atunci grozav... mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40295 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema aerisirii frânelor
Există o metodă care nu dă niciodată greș, decât dacă există o altă problemă.
Aerisește supapa în sens invers. Deschide supapa de aerisire și, folosind o seringă de ulei sau ceva similar și un furtun interior de 6 mm, injectează lichid în supapa de aerisire până când iese din rezervor. Îți garantez că tot aerul va ieși. Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40297 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema aerisirii frânelor
Uite, odată mi s-a întâmplat ceva similar într-un tsuru și am făcut asta. Îți las linkul către videoclip și sper să te ajute.