Căutare MDM

Buletin

închiderea Ibizei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3809 prin manual-mecanic
Închiderea Ibizei Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Am o mică problemă cu încuietoarea de la Seat Ibiza TDI-ul meu. Nu detectează deschiderea ușii șoferului. Senzorul, ECU-ul, asta e problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3810 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Închiderea Ibizei
Trebuie să demontezi tapițeria ușii pentru a verifica mai întâi senzorul. Trebuie să fie în încuietoarea ușii. Poți verifica cablurile care ies din ușă și mergi la mașină sau cu computerul poți verifica cu diagnosticare dacă este senzorul sau ce ar putea fi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3812 prin manual-mecanic
Cablurile sunt în stare perfectă, singurele tăiate sunt cele ale LED-ului de pe ușă. Diagnosticarea mașinii este că ambele încuietori cedează, ceea ce nu este corect deoarece problema este doar la una (cea a șoferului). Cât despre senzor, acesta este în interiorul pachetului încuietorii și este ecranat și nu poate fi scos. Nu am datele necesare pentru a-l putea verifica cu multimetrul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3818 prin manual-mecanic
Mergi la cablaj și testează continuitatea cu încuietoarea deschisă și apoi cu încuietoarea închisă, știind întotdeauna în prealabil care sunt firele senzorului. Se poate întâmpla ca un fir de împământare să fi fost deconectat de la cablajul ușii?
Verifică.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3820 prin manual-mecanic
Da, dar problema e că trebuie să demontez portiera ca să verific asta, lucru pe care nu-l pot face. Nu știu cum să scot încuietoarea interioară. Oricum, o să încerc mâine, din moment ce am cumpărat încuietoarea completă de la un cimitir de vechituri. De aceea am încercat să fac rost de manualul mașinii, dar cred că lista de piese pentru Leon mă va ajuta să scot încuietoarea interioară.