Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată Renault Megane Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7443 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Excelent FHP, mulțumesc că ți-ai făcut timp să dai răspunsul, nu mulți pe acest forum o fac, iar ceea ce ai spus este foarte util pentru comunitatea noastră, îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7444 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Doar pentru asta, karma ta crește. Așa recompensăm aici dorința și vibrațiile bune de a-ți face timp să rezolvi probleme.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #7458 prin manual-mecanic
Salut FHP, aș vrea să pot merge la service-ul care ți-a reparat mașina, dar locuiesc în Mexic, așa că o să caut o reprezentanță, deoarece Renault nu e prea des întâlnit pe aici.

De asemenea, îți mulțumesc foarte mult că mi-ai răspuns la comentariu și crede-mă, mă liniștește... Eram pe punctul de a-mi trimite mașina la groapa de gunoi...

MULT NOROC!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17602 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Am aceeași problemă cu Megane-ul meu și mi-au spus să schimb cutia de viteze. Îmi poți spune în ce service ți-au reparat-o? Fiecare service la care am fost mi-a spus același lucru. Ți-aș fi foarte recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17607 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Dacă vrei să spui că cutia automată se blochează într-o treaptă de viteză și nu schimbă, îți trimit mesajul pe care l-am postat pe forum la momentul respectiv:

„Am avut aceeași problemă și soluția a fost foarte ușoară, adevărul este că le-a luat ceva timp să găsească problema, dar am avut noroc să găsesc un mecanic care și-a făcut timp să găsească defectul și l-a găsit. Îți spun, prima impresie a fost să schimb toată cutia de viteze, dar după mai multe teste au găsit soluția, toate astea m-au costat câteva luni, dar asta e cel mai puțin.

Mai întâi au schimbat bujiile și... nimic (au crezut că ar putea fi ceva electric).
Apoi bobinele și... nici nimic.
În cele din urmă au schimbat electrovalva care reglează ungerea cutiei de viteze sau ceva de genul ăsta. Au schimbat și uleiul de la cutia de viteze.

Din câte îmi spui, problema a fost exact aceeași. Cred că poți sta liniștit. Mai presus de toate, nu ar trebui să atingă nimic fără să știe ce este în neregulă. Conectează computerul și, cu mașina în mișcare, afișează un grafic cu toți parametrii.
Dacă vrei să te sun telefonic, trimite-mi un...” număr, sunt foarte interesat să vă ajut.

Factura pentru reparația mașinii mele spune:
MANOPERĂ
OS Verificare cutie de viteze defect
Test vehicul
Control presiune în linie
OA EXT-REP DISTRIBUITOR HIDRAULIC

MATERIALE
GARNITURĂ
CAPAC ELECTROVANĂ
3,5 L ULEI RENAULTMATIC D3

Total factură inclusiv TVA: 300 €.

Credeți-mă, eram disperat, mai ales având în vedere că era o mașină nouă."

Sunt dintr-un oraș din Huesca; Binéfar, dar sunt sigur că locuiți undeva mai mare și service-ul tehnic Renault are aceleași resurse. În cele din urmă, a fost o electrovalvă care reglează lubrifierea cutiei de viteze. După cum puteți vedea, costul reparației a fost mic (comparativ cu ceea ce ar fi putut fi).
Vă rog să insistați.
O îmbrățișare.