Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată Renault Megane Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30201 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Nicio problemă până acum. Am parcurs cam 30.000 km cu ea și nu m-a mai dezamăgit. Bat în lemn.
Cu cele mai bune urări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30452 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Care sunt simptomele?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30462 prin manual-mecanic
Unul dintre simptome este că nu are prea multă putere în prima sau marșarier, în disperare mi-am schimbat cutia de viteze, dar nu am schimbat cutia electrovalvei și ÎNCĂ ESTE APROAPE LA FEL, s-a îmbunătățit puțin, dar nu e convingător, se schimbă schimbă bine momentan, dimineața are mai multă putere decât în restul zilei, când merg pe drum deschis se aprinde martorul cutiei de viteze, am un Scenic din 2001 cu transmisie automată și are 100.000 km parcurși, unii îmi spun că uleiul cutiei de viteze nu se răcește și de aceea se aprinde senzorul cutiei de viteze, alții îmi spun că e cauzat de un reglaj proastă al cutiei multifuncționale care este reglată prost și de aceea vine un zgomot de acolo sau placa sferică este reglată prost, adevărul e că nu vreau să mai trec prin asta și nu știu cum să fac nici una, nici alta.

Salutări și mulțumiri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35573 prin manual-mecanic
Vă rog, poate cineva să-mi spună dacă transmisiile automate de la Megane din 2004 sunt bune?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42363 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la transmisia automată Renault Megane Classic
Din nou cu problema schimbării. Încă doi ani de bine, și apoi din nou la a o lua razna cu zicala „schimbare”. E frustrant.