Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată Renault Megane Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26351 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Deși defecțiunile acestui tip de transmisie sunt similare, ele nu sunt întotdeauna rezolvate în același mod. Scanați-vă vehiculul și vă voi ajuta cu plăcere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30084 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Spune-mi ceva fhp, unul dintre simptome a fost că nu avea prea multă putere în prima sau marșarier? Îți spun pentru că asta mi se întâmplă mie, imaginează-ți că mi-am schimbat cutia de viteze din cauza acelor simptome, dar nu am schimbat cutia electrovalvei și TOT E LA FEL, am un Scenic din 2001 cu transmisie automată și are 100.000 km parcurs, unii îmi spun că uleiul de la cutia de viteze nu se răcește și de aceea se aprinde senzorul de la cutia de viteze, alții îmi spun că e uleiul... și tot așa, adevărul e că nu vreau să mai trec prin asta și vreau să repar Scenic-ul ca să-l pot împărți cu familia mea, știi, și mecanicii de aici din Panama nu sunt prea experți în mașini europene și mașinile astea sunt la fel de bune ca ele, ah, se aude și un sunet ca un scârțâit nu foarte puternic de la electrovalve, ți s-a întâmplat la fel???.

Salutări și mulțumiri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30107 prin manual-mecanic
Nu, nu mi s-a întâmplat nimic de genul acesta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30149 prin manual-mecanic
Cine are idee ce s-ar putea întâmpla cu Renault-ul meu Scenic 1.6 16V? Ar putea fi o defecțiune din fabrică, pentru că nici schimbarea cutiei automate nu a rezolvat-o... Sunt numai urechi...

Mulțumesc enorm.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30150 prin manual-mecanic
Și cum a mers pentru tine, Chonih?

Mulțumesc.