Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată Renault Megane Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22822 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Am dus-o la Renault-ul meu local, iar mecanicul nu știe cum să o repare.
Încă caut un mecanic pentru că toată lumea îmi spune că trebuie să schimb cutia de viteze deoarece electrovalva nu este separată.
În fine, pot găsi pe cineva care să-mi repare cutia de viteze, pentru că nu pot înlocui totul; reparația valorează mai mult decât mașina.
În orice caz, mașina încă funcționează.
Mulțumesc pentru interes. Dacă reușesc să o repar, vă voi anunța. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24071 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Am aceeași problemă cu Scenic-ul meu.
În urma a ceea ce a postat fhp, mi-au spus la un magazin Renault de lângă Ferrol că vor comanda piesa respectivă și o vor înlocui. Aștept să sosească.
Mi-au spus că reparația 7701208174 ELECTROVALVĂ nu este acoperită de garanție.
Când o vor înlocui, vă voi spune cum merge.
Mulțumesc, fhp.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25345 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
L-ai reparat? Încă aștept partea aia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26156 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Renault Megane Classic
Am instalat piesa respectivă acum 15 zile și până acum nu s-a mai defectat.
Din moment ce nu s-a defectat, va trebui să mai aștept.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26325 prin manual-mecanic
Nu m-a mai dezamăgit niciodată și am parcurs peste 50.000 km de atunci.
A durat mult timp să găsească defectul, iar mecanicul a petrecut mult timp și multe apeluri la service-ul tehnic Renault. Sincer, am avut noroc să găsesc pe cineva căruia i-a păsat. Altfel, ar fi înlocuit cutia de viteze și aș fi plecat.