Căutare MDM

Buletin

Glof 1990 pune presiune și acționează asupra filtrului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39053 prin manual-mecanic
Vă rog, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un Golf din 1990 care funcționa bine până acum câteva zile, când a început să curgă ulei sub presiune de la capacul chiulasei la filtrul de ulei. Am verificat filtrul și era complet îmbibat cu ulei. Întrebarea mea (bănuiesc că compresia se scurge în motor) este unde ar putea fi această scurgere? În segmenți, supape sau orice altceva m-ar putea deranja. Acum două zile, practic m-a lăsat la 25 de kilometri aproape fără ulei. De asemenea, observ că iese presiune din joja de ulei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39061 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Glof 1990 pune presiune și presiune pe filtru.
Această defecțiune este de obicei cauzată de compresia împinsă în jos către carter, fapt cauzat de segmenți sau cilindri ovali.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39064 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Glof 1990 pune presiune și presiune pe filtru.
Verifică furtunul de aerisire al carterului, merge de la filtrul de aer la chiulasă. Al meu s-a înfundat o dată și pierdea ulei chiar și prin garniturile arborelui cotit. Nu știu dacă asta e problema, dar e ușor de verificat și nu strică să verifici.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39067 prin manual-mecanic
DIN CE SPUNI, FIE AI RUPT UN SEGMENT, FIE MOTORUL ARE O COMPRESIE FOARTE SCĂZUTĂ. DACĂ PRINDE JOGĂ DE ULEI, CEL MAI SIGUR ESTE SĂ TE ASIGURI CĂ SUNT SEGMENTELE. CONSUMUL DE ULEI, ÎL POȚI AVUT ȘI DE LA SIGURURI DE ULEI, GHIDURI DE SUPAPE, CE KILOMETRAJ ARE ȘI CE MODEL ESTE 1.6 1.8 BENZINĂ SAU MOTORINĂ? CE TE UMEAZĂ ESTE FILTRUL DE AER CU ULEI PENTRU CĂ NU ESTE TRANSPARENT? TERMINĂ COMENZILE ACUM.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39068 prin manual-mecanic
Am verificat deja furtunul și supapa de siguranță pe care o are și nu e acolo,:( cred că e de la inele.