Căutare MDM

Buletin

Problemă la frâne la Toyota Corolla din 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 zile #38499 prin manual-mecanic
Am un Corolla din 2005 și când frânez puternic, roțile din față se blochează și mașina trenează. Mașina nu are ABA, ci doar discuri pe toate cele patru roți. E ca și cum roțile din spate nu frânează corect.
A mai văzut cineva problema asta și cum se poate rezolva?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 zile #38508 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Probleme cu frânele la Toyota Corolla din 2005
Ce este aba? Dacă roțile din față se blochează sau roțile din spate nu frânează? Definește-l puțin mai detaliat, ca să te pot ajuta mai bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 zile #38592 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Probleme cu frânele la Toyota Corolla din 2005
Vă mulțumesc pentru interesul acordat problemei mele.
Voi încerca să explic mai bine ce se întâmplă.
Mașina este un Corolla XLI din 2005, cu frâne cu disc pe toate roțile și fără ABS.
Dacă frânele sunt folosite normal, problema nu este sesizabilă, deoarece frânează destul de bine. Cu toate acestea, când încercați să aplicați mai multă forță asupra frânelor sau să aplicați mai multă forță pentru a opri mai repede, mașina derapează pe asfalt și se vede fum ieșind din roțile din față, dar nu și din cele din spate.
Am verificat plăcuțele de frână pe toate cele patru roți; deși nu sunt noi, mai au multă viață.
Această frână ar trebui să fie eficientă deoarece are frâne cu disc pe roțile din spate.
Am un Sentra II, iar frânele sunt mult mai bune, chiar dacă folosește plăcuțe pe roțile din spate.
Dacă aveți vreo idee despre ce s-ar putea întâmpla, v-aș aprecia dacă m-ați putea anunța.
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 zile #38595 prin manual-mecanic
Frânele cu disc de pe toate cele patru roți au toate un regulator de frână, astfel încât roțile din față frânează mai întâi și apoi cele din spate. Din ce spui, cred că ceea ce face este normal. În orice caz, cred că ar trebui să mergi la Toyota să verifici dacă presiunea frânei spate este normală sau dacă de fapt lipsește presiunea de frânare deoarece trecerea lichidului spre spate este foarte închisă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 zile #38613 prin manual-mecanic
Schimbă dozatorul montat pe peretele de pompieri, te va costa cam 200 de dolari ca nou. Asta e problema la mașina asta, dar ce ți se întâmplă ție nu e chiar așa de neobișnuit, dar când se strică, se înrăutățește.