Căutare MDM

Buletin

Probleme cu sistemul de injecție Orion 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38580 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul mecanic pe tema problemelor cu sistemul de injecție Orion 1.6
S-a desprins singură, uneori merge sau merg câțiva kilometri și începe să se defecteze, iar alteori o face de la început, nu are comportament de defecțiune și când o verific totul funcționează dar nu pompează benzină, pompa funcționează, face zgomot în relee și apoi se oprește. Acum o să verific cablurile unul câte unul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38588 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul mecanic pe tema problemelor cu sistemul de injecție Orion 1.6
NU SE POTRIVEȘTE DOAR, NU ARE UN COMPORTAMENT LA DEFECTE. UNEORI FUNCȚIONEAZĂ CA UN CEAS ȘI DEODATĂ SCOATE UN ZGOMOT ÎN RELEU ȘI NU MAI FUNCȚIONEAZĂ. VERIFIC TOTUL ȘI ESTE BINE. NU POT GĂSI
DEFECTUL.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38590 prin manual-mecanic
Salut, verifică filtrul de combustibil din rezervor, cel din exterior și pompa. Chiar și benzina, care pe lângă faptul că e murdară, s-ar putea să aibă apă. Spune-mi, sunt online.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38594 prin manual-mecanic
Salut Fiorino, am schimbat și golit deja filtrul. Pompa trage combustibil și ajunge la carburator. L-am testat demontând tot carburatorul. Am schimbat pompa și releul de injecție. Acum releul am descoperit că uneori funcționează și alteori nu, iar când se oprește e același lucru, releul se oprește. Probabil am un fir tăiat sau ceva similar sau mănânc ceva și nu știu ce e. Am dus-o la un mecanic și nici el nu știe, hahaha. O să tot văd ce se întâmplă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38609 prin manual-mecanic
Încearcă pompa de injecție, în mod normal când rămân fără benzină nu mai funcționează.