Căutare MDM

Buletin

Probleme cu sistemul de injecție Orion 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38610 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul mecanic pe tema problemelor cu sistemul de injecție Orion 1.6
Ai verificat filtrul? În cele din urmă, va trebui să verifici semnalul injectorului în timp ce funcționează și să te asiguri că nu este o problemă de semnal. Ai încercat să conectezi scanerul pentru a vedea dacă îți dă vreo diagnoză de eroare?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38612 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul mecanic pe tema problemelor cu sistemul de injecție Orion 1.6
Salut Daniel, da, am găsit deja defectul. Nu mai trimite curent la pompă, de aceea de fiecare dată când verific totul funcționează. Acum am descoperit că nu ajunge. Caut de unde vine problema. Am tot sistemul electric care funcționează bine, siguranța și releul au fost deja schimbate. Acum o să demontez pușca să văd dacă problema este internă. Mulțumesc foarte mult tuturor. O să vă povestesc ce s-a întâmplat mai târziu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38638 prin manual-mecanic
Dacă este cazul, trimiteți curent continuu la pompă pentru a-i testa funcționarea. Dacă nu se oprește, nicio problemă. Ar putea fi și o problemă de împământare. Dacă releul și pompa se opresc, sună ciudat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38706 prin manual-mecanic
Mulțumesc tuturor, am găsit problema, ambele probleme de fapt kikemec, mulțumesc. Una era o problemă de masă, am măsurat-o și mi-a dat un retur scăzut, iar cealaltă problemă era că ștecherul contactorului se sigila, așa că uneori făcea contact și alteori nu, de aceea când am verificat-o funcționa, iar când vibra, se întrerupea. Mulțumesc foarte mult tuturor pentru ajutor, mi-a fost foarte util, deoarece am învățat totul despre mașina mea. Mulțumesc foarte mult forumului și tuturor celor care și-au făcut timp să mă ajute.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38727 prin manual-mecanic
Cu plăcere, cățelușule, pentru asta suntem aici, mult succes și cele mai bune urări.