Căutare MDM

Buletin

Sfaturile și chiar certarea sunt binevenite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38029 prin manual-mecanic
Salut tuturor membrilor forumului, aș dori să vă pun următoarea întrebare, tocmai am schimbat chiulasa la Tsuru-ul meu, dar nu i-am dat un semnal, bineînțeles că mai mulți prieteni și cunoștințe mi-au spus că a trebuit să o sun pentru că nu știu care sunt problemele legate de compresie și alte probleme, permiteți-mi să clarific, am schimbat chiulasa pentru că s-a rupt lanțul și evident s-a îndoit chiulasa, dar mecanicul îmi spusese că nu era nicio problemă dacă nu o sun, deoarece era clar că pistoanele nu erau ude cu ulei sau apă, totul era în stare perfectă, iar adevărul este că mi-ați pus deja îndoiala în cap, pentru că unii spun că nu există nicio problemă și alții că există și ei bine, adevărul este că nu știu unde să mă apuc în continuare, așa că sper că îmi puteți clarifica îndoiala, vă mulțumesc foarte mult. :fluier:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38030 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Sfaturile și chiar certurile sunt binevenite.
În orice caz, nu strică să schimbi segmenții, dar asta ar trebui făcută după o diagnosticare.
Desigur, dacă le schimbi, vor avea o compresie mai mare.
Întrebarea este, pistoanele au lovit supapele?
Și dacă da, ar trebui să verifici mai întâi starea pistoanelor, pentru că ar putea fi deteriorate, iar asta ar putea cauza o problemă mai mare la motor.
Dar dacă mecanicul tău spune că e în regulă și ai încredere 100% în diagnosticare, nu ar trebui să-ți faci griji.
Dar ar trebui să verifici pistoanele dacă sunt deteriorate.
Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38031 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Sfaturile și chiar certurile sunt binevenite.

Guillermo_Felipe a scris: În orice caz, nu strică să schimbi segmenții, dar asta ar trebui făcută după o diagnosticare.
Desigur, dacă le schimbi, vor avea o compresie mai mare.
Întrebarea este, pistoanele au lovit supapele?
Și dacă da, ar trebui să verifici mai întâi starea pistoanelor, pentru că ar putea fi deteriorate, iar asta ar putea cauza o problemă mai mare la motor.
Dar dacă mecanicul tău spune că e în regulă și ai încredere 100% în diagnosticare, nu ar trebui să-ți faci griji.
Dar ar trebui să verifici pistoanele dacă sunt deteriorate.
Mult succes.

Au lăsat o urmă foarte ușoară, dar am lăsat aceeași urmă frecând-o puțin cu degetul ca să verific carbonul, sau nu știu cum se numește reziduul de ardere rămas pe pistoane. Și ei bine, este un mecanic care mi-a fost recomandat cu căldură.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38032 prin manual-mecanic
Da, dar uneori se deteriorează. I s-a întâmplat odată unui prieten, când s-a rupt cureaua de distribuție și supapele au lovit pistoanele.
A schimbat toate supapele, dar nu a verificat pistoanele. În cele din urmă, pistoanele s-au rupt în interiorul cilindrului și a trebuit să înlocuiască motorul.
Verificarea pe care am menționat-o este pentru a evita aceste probleme.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38033 prin manual-mecanic
Ce
se întâmplă este că se recomandă sunarea pentru a profita de chiulasa demontată, dar când supapele lovesc pistoanele nu se întâmplă nimic pentru că supapele sunt foarte subțiri și se îndoaie ușor, dacă înainte lanțul s-a rupt mașina nu ai de ce să-ți faci griji, am schimbat mai multe chiulase fără să sune și nu s-a întâmplat nimic.
Dar mecanicul „are” obligația să-ți dea acea opțiune de „sunare pentru a profita de chiulasa demontată” mult succes și
suntem aici să te servim.