Căutare MDM

Buletin

Martor luminos airbag Xantia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36345 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos airbag Xantia
Omule, îți oferim niște informații despre unde să verifici ca să economisești niște bani, dar va trebui să fii dispus să le verifici. Airbag-urile variază de la cele simple cu buzunar în volan, până la cele cu detonator în centurile de siguranță și buzunare în toate ușile. În funcție de țara în care locuiești, conectarea unui scaner poate costa până la 100 de euro doar pentru diagnosticare. Poate că nu sunt complet sigur care este problema ta, dar pot măcar să-ți ofer niște îndrumări. Îndrăznește-te, se poate remedia. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36526 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos airbag Xantia
Sincer, sunt mai înclinat să urmez ce spune daniel.s. Am avut un Peugeot 406 și mi s-a întâmplat același lucru ca și ție. Era cablul de sub scaun. Uneori, când se mișca scaunul sau dacă se freca din orice motiv, se aprindea nenorocitul de martor. La service-ul unde l-am dus, au stins martorul cu o mașină. Important este ca atunci când îl verifici, cel puțin în Spania, să-l stingi, pentru că altfel nu ar trece.

Evident, nu spun că ceea ce spune OMC Electro nu este adevărat, dar vorbesc din experiență și, dacă tot suntem la asta, hai să excludem cele mai ușoare opțiuni. Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.