Căutare MDM

Buletin

Martor luminos airbag Xantia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36251 prin manual-mecanic
martor airbag xantia Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, martorul luminos airbag este aprins de ceva vreme la Xantia mea 2.0 HDi. Mi s-a spus că este un cablu care trece sub scaun. Este adevărat și, dacă da, cum se poate remedia? Mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36282 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos airbag Xantia
Salut prieteni, dacă martorul luminos al airbagului este aprins, indică faptul că una sau mai multe componente ale airbagului nu funcționează corect. În general, și dacă nu ați avut accidente, este din cauză că bobina situată în spatele volanului (nu sub scaun) a fost tăiată. Aceasta este înșurubată într-o cutie mică de plastic chiar între volan și comutatoarele de lumini, semnalizatoare etc. Sper că acest lucru vă ajută, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36289 prin manual-mecanic
Scuze că am întârziat atât de mult, mulțumesc pentru clarificare. Mi s-a spus despre un alt film. Voi vedea ce pot face. Mulțumesc și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36337 prin manual-mecanic
Bună ziua.
La multe mașini, problema cu aprinderea martorului luminos airbag apare din cauza mișcării scaunului șoferului sau pasagerului în timpul mersului, iar conexiunea de sub scaun se deplasează, provocând mai multă rezistență și aprinderea martorului luminos de avarie.
Soluția este întotdeauna aceeași: să mergi la service auto pentru ca computerul să diagnosticheze problema și să șteargă codul de eroare.
Am scos chiar și conexiunea de plastic și am lipit firele, dar în cazuri extreme, cel mai bine este să nu miști scaunele în timp ce conduci.
Mult succes...;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36340 prin manual-mecanic
Mulțumesc, dar nu știu ce să fac, pentru că unul spune că e pe volan și altul că e sub scaun. Cred că o să o las baltă deocamdată, să văd dacă pot să-mi clarifice problema. Cu stimă.