Căutare MDM

Buletin

Peugeot 406 TD 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #36081 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Peugeot 406 TD 1998
Dacă este pompa de combustibil, ar trebui să o demontezi și să o trimiți la un service de reparații pompe pentru a fi reparată și calibrată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #36097 prin manual-mecanic
Am aflat de unde curge. Voiam să știu dacă cineva știe dacă o pot demonta fără probleme.
Curge de la piulița de recalibrare goală (etichetată „out”), așa se numește online. Este pe spatele pompei.
Care este funcția acelei piulițe? Se poate demonta? Trebuie să aibă niște inele O sau șaibe de aluminiu pentru că de acolo curge când este rece.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #36172 prin manual-mecanic
Mulțumesc KiKemec, asta a fost soluția. L-am scos și am înlocuit toate inelele de etanșare, iar ei l-au reglat. Și asta e tot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36527 prin manual-mecanic
Din ce spui, cred că e și pompa de injecție. Am avut una exact ca a ta, din același an, și printre multele lucruri care au mers prost, asta a fost una dintre ele. După ce o demontează la atelierul specializat, vor vedea care piesă e defectă, dar cea mai scumpă parte e cu siguranță montarea la loc și setarea presiunii corecte. E o reparație costisitoare, deși evident nu îți pot da un preț exact până nu o demontează și nu văd ce e în neregulă cu ea. Cu

cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36528 prin manual-mecanic
:SÎmi pare rău , nu am văzut a doua pagină cu ultimele comentarii.