Căutare MDM

Buletin

MOTOR ISUZU RODEO 2001 V6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35968 prin manual-mecanic
MOTOR ISUZU RODEO 2001 V6 Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de ajutor cu schema arborelui cu came pentru un Isuzu Rodeo V6 din 2001 cu arbore cu came dublu în chiulasă. Adică au pierdut timp și nu l-au putut sincroniza sau regla fin. Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36017 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MOTOR ISUZU RODEO V6 din 2001
Prietene, motorul tău are un stabilizator pe arborele cotit, adică o piesă metalică gen cască cu două angrenaje înăuntru și niște contragreutăți?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36021 prin manual-mecanic
Ca să fiu sincer, nu știu dacă avea, vă spun că camioneta este a surorii mele și s-a supraîncălzit, a dus-o la mecanic și i-au recomandat schimbarea garniturilor de chiulasă și rectificarea, au făcut-o dar au demontat arborii cu came și urmele făcute au fost șterse și acum nu o mai pot readuce la timp, aici în Volcan, Chiriqui, Panama mecanicul nu a reușit să găsească un manual pentru a vedea poziția arborilor cu came.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36085 prin manual-mecanic
Bună seara, bună seara. Aveți modelul exact al motorului? Doar modelul vehiculului și tipul motorului (V6) nu sunt suficiente. Blocul trebuie să aibă modelul, de exemplu, 6V1, așa cum este cazul la unele motoare Isuzu. Trimiteți-mi modelul exact și piața pentru care este acea unitate. Vă voi trimite punctele de sincronizare. Cu cele mai bune gânduri, Luis Santiago

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36099 prin manual-mecanic
Bună ziua, Vă mulțumesc pentru ajutor. Mecanicul mi-a spus că motorul este un 6V1 și este o versiune americană, un Isuzu Rodeo din 2001. Aș fi veșnic recunoscător pentru orice ajutor.