Căutare MDM

Buletin

Megane

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35947 prin manual-mecanic
Publicat de Megane manual-mecanica
Am schimbat chiulasa din 21 cu un Megane din 99 cu motor K7M. După o săptămână, a început să curgă ulei în apă. Am scos chiulasa și am periat-o. Am schimbat garnitura și problema persistă. Am scos chiulasa și nu iese nimic la testul hidraulic. Mi-au spus că ar putea fi blocul crăpat când crește nivelul uleiului, dar nu văd nicio fisură. Ce altceva ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35954 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Megane
Salut Leo, testul hidraulic la chiulasă nu indică nicio defecțiune și ai reparat deja blocul. Acum, majoritatea oamenilor nu știu că suprafața blocului este, de asemenea, rectificată; s-ar putea să fie îndoită. Mi s-a întâmplat și mie cu un Samurai și nu-mi venea să cred. Recomandarea mea este să duci blocul la un atelier de rectificare pentru un test de suprafață. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35981 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Megane
Cățelușule, verifică unde este filtrul de ulei, dacă are schimbător de căldură. Dacă are unul, s-ar putea să ai probleme cu acea piesă și nimic altceva. Soluția e simplă. Dacă schimbătorul este acolo, scoate-l făcând o punte între furtunurile lui.