Căutare MDM

Buletin

Mitsubishi Montero sport 4x4 vibrație în transmisie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună - Acum 13 ani și 1 lună #35941 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am un Mitsubishi Montero Sport din 2000. L-am cumpărat pentru că garniturile de chiulasă trebuiau înlocuite din cauza supraîncălzirii. Când am început să-l conduc, am observat că între 30 și 40 de mile face o vibrație ciudată când ești cu accelerația fixă, apoi eliberezi accelerația și dispare, continui să accelerezi și reapare. Are o supapă de control al mersului în gol nouă. Nu știu dacă vibrația este în motor sau în transmisie pentru că toată chestia vibrează, nu se simte ca și cum transmisia este blocată, doar tremură. Am încredere în experiența voastră a tuturor și mă puteți sfătui care ar putea fi problema pe care o am cu Montero-ul meu. VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU SFATURI.
Ultima editare: acum 13 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35955 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Vibrații în transmisie la Mitsubishi Montero sport 4x4
Salut băieți, de la bun început mi se pare că problema este fie la barele transversale, cunoscute și sub denumirea de articulații în U, fie la bara de tracțiune în sine. Efectul acela, când eliberezi accelerația, mi se pare că este atunci când transmisia nu mai împinge puntea spate și puntea însăși compensează pentru viraj. Nu știu dacă mă explic corect. Verifică barele transversale, probabil sunt deteriorate. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună - Acum 13 ani și 1 lună #35958 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Vibrații în transmisie la Mitsubishi Montero sport 4x4
Mulțumesc pentru atenție, articulațiile cardanice sunt acum noi, de fapt, înainte să le cumpăr aveam deja problema asta pentru că senzorul era nou și într-o cutie în interiorul Montero-ului și știu despre ce vibrații vorbești, am verificat deja și totul este în regulă, nu există joc, e ca și cum motorul și transmisia ar tremura împreună, uită-te la acest link Vibrații transmisie la tremurături puternice între 48-72 km/h [url=http://Vibrații transmisie la tremurături puternice între 48-72 km/h Vibrații transmisie la tremurături puternice între 48-72 km/h - FixYa
www.fixya.com/cars/t1516307-transmission...ations_heavy_shaking Mai are cineva aceeași problemă? Intervalul de viteză este același și când mergi pe autostradă 0 vibrații de la 72 km încolo, oricum nu este răsucită sau dezechilibrată, mulțumesc încă o dată pentru ajutor :)
Ultima editare: acum 13 ani și 1 lună de către .