Căutare MDM

Buletin

Indicator nivel combustibil Peugeot 206 cc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3563 prin manual-mecanic
Indicator de nivel combustibil Peugeot 206 cc Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu nivelul de combustibil la Peugeot 206 cmc din 2001. Nivelul creștea și cobora după cum doream, dar acum nici măcar nu se mai mișcă. Rămâne ca și cum rezervorul ar fi gol. Aș aprecia dacă cineva m-ar putea ajuta și, dacă este posibil, o schemă pentru a încerca să rezolv problema. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3569 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Indicator nivel combustibil Peugeot 206 cc
Indicatorul ar trebui să aibă trei cabluri, unul pentru masă, unul care merge la semnalul de rezervă (becul) și unul care merge la indicatorul de bord, ia o bucată de cablu și pune-o la masă, verifică bine dacă este bine legată la masă și pune-o în bornele conectorului, într-unul ar trebui să se aprindă martorul și în celălalt acul să se miște și într-unul nu ar trebui să facă nimic, care ar fi masa care vine de la instalația mașinii. Dacă acul se mișcă și martorul se aprinde, verifică dacă cablul de masă este conectat corect și dacă este bun atunci ar putea fi indicatorul, fă acele teste și anunță-mă. Cu stimă, Alfredo.-

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3572 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Indicator nivel combustibil Peugeot 206 cc
Salut, în primul rând, mulțumesc pentru răspuns. Totuși, am patru cabluri: unul de masă și încă trei. Pentru a face testul despre care vorbești, ar trebui să trec cablul deasupra mufei și până la masa vehiculului. Corect?
Cum aș putea obține o schemă a aparatului de măsură și a circuitului său? Mulțumesc, prietene.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3595 prin manual-mecanic
Mașina ta merge pe benzină, dacă da ar trebui să aibă pompa scufundată în rezervor, apoi acel conector dacă este singurul pe care îl are ar trebui să fie unul negativ, unul de 12 volți, unul de la martorul de rezervă și unul de la indicator (NIVEL COMBUSTIBIL), așa ar trebui să fie cu un simplu tester de curent (caută curent sau fază), poți face asta, iei o împământare bună și conectezi clema, apoi prinde cablurile și vezi ce face, ar trebui să ai toate răspunsurile, dacă mai ai o întrebare spune-mi și voi vedea dacă pot să-ți fac rost de schema indicatorului, cu stimă, Alfredo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3606 prin manual-mecanic
Bună Alfredo, numele meu este Carlos. Apreciez interesul tău în a încerca să rezolvi problema cu debitmetrul. Voi face ce-mi spui și te voi anunța. Cu cele mai bune urări.