Căutare MDM

Buletin

Problemă electrică Nissan Z24 mod 88

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38179 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă electrică la un Nissan Z24, Model 88
Ce se întâmplă este că camionul meu merge cu GPL și merge foarte puțin cu benzină... pentru că este foarte scump și vreau să știu dacă ați avut aceeași problemă cu turațiile care urcau și coborau, practic o luau razna? Vă rog să mă ajutați
, am schimbat bobinele, pentru că nu treceau curent și s-a oprit din nou cu bobinele noi și am verificat să văd dacă treceau curent și treceau foarte puțin.. și când s-a oprit mașina am verificat bobinele noi și nu trecea curent, deci problema nu erau bobinele pentru că am cumpărat unele noi, ce fac vă rog?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38193 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă electrică la un Nissan Z24, Model 88
Uite, din câte citesc, poate problema e la distribuitor. Verifică modulul lui. Poate că se defectează și de aceea abia mai ajunge curent la bobină. Există locuri unde poți testa modulul. Uneori, când se defectează, nu trimit curentul corect. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38194 prin manual-mecanic
BUNĂ, MULȚUMESC... MĂ TRAGI DE DISTRIBUITOR... UNDE SUNT CONECTATE FIRURILE BUJIEI LA MOTOR? PENTRU CĂ... AM CUMPĂRAT DEJA UN DISTRIBUITOR ȘI UN ROTOR... VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI... NU ȘTIU DACĂ ĂLA E DISTRIBUITORUL DESPRE CARE VORBEȘTI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38195 prin manual-mecanic
Uite, cel pe care îți spun să-l verifici este modulul de aprindere și cred că acela e pe exterior. Intră pe site-ul STANDARD și caută numărul LX655 sau LX735 sau LX738; acelea sunt pentru bobine. Sunt imagini ca să le poți identifica.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38196 prin manual-mecanic
AȚI PUTEA SĂ-L ADĂUGAȚI PE FACEBOOK? VĂ ROG