Căutare MDM

Buletin

Mașina mea nu încălzește habitaclul, e un accent din '98.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35115 prin manual-mecanic
Guillermo / Moto69

Radiatorul motorului mașinii a fost schimbat, se pare că furtunurile sunt înfundate. Selectorul schimbă aerul de la rece la cald, dar trece puțin aer cald care încălzește doar puțin luneta. Dar nu reușește să se dezaburească în zilele foarte reci și ploioase. Întrebare: Există vreun aditiv pentru curățarea circuitului de răcire și încălzire al vehiculului și cum se face acest lucru?
Aș aprecia dacă mi-ați putea oferi niște informații.

Ating furtunurile și par să aibă rugină în interior.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35122 prin manual-mecanic
Nu recomand aditivi, deoarece dacă murdăria sau rugina ies, pot înfunda și mai mult canalele radiatorului. Recomand curățarea cu atenție a spațiilor dintre celulele radiatorului pentru a permite un flux maxim de aer. Acest lucru se realizează prin scoaterea radiatorului din încălzitor. De asemenea, îl puteți „spăla” pentru a încerca să îndepărtați orice impurități din interior.
De asemenea, recomand verificarea stării supapei selectoare care deschide alimentarea cu apă caldă. Este un tip de supapă cu o intrare și o ieșire, care este în general conectată la unul dintre cabluri. Dacă este în stare proastă, înlocuiți-o.
Rețineți că atunci când spațiile radiatorului sunt înfundate cu murdărie, fluxul de aer generat de turbină nu trece complet prin ele, împiedicând încălzirea aerului (e ca un uscător de păr, ca să spunem așa).
Mult succes și sper că vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35132 prin manual-mecanic
Da, există produse pentru curățarea caloriferelor, dar îți recomand să le schimbi mai întâi și să verifici dacă radiatorul de încălzire este înfundat, deoarece indici că furtunurile sunt ruginite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35137 prin manual-mecanic
Stimate domn,

am auzit destule comentarii despre radiatorul de încălzire... M-am uitat în vehicul, dar nu am găsit nimic similar, nici măcar cel folosit pentru motor. Mașina mea are două furtunuri care intră în habitaclu. Cel mai probabil este o unitate între conductă și capotă. Aș aprecia dacă mi-ați putea spune puțin mai exact unde să caut.

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni - Acum 13 ani și 2 luni #35143 prin manual-mecanic
Radiatorul încălzirii este de obicei amplasat în interiorul cabinei vehiculului, în spatele panoului frontal, în interiorul ansamblului ventilatorului.
Trebuie să scoateți panoul frontal și veți găsi cablurile și ansamblul ventilatorului.
În interior veți găsi turbina și radiatorul de încălzire.

E cam așa. (Accent diesel an 2006)
Am luat-o ca referință ca să vă spun cum să ajungeți acolo...
De fapt, ceea ce spui este destul de corect. Cele două furtunuri care intră în cabină sunt încălzitoarele.

Mult noroc... Sper că ți-a fost de ajutor...
Spune-mi dacă l-ai găsit. Și nu uita, poți găsi radiatorul urmând furtunurile.
Ultima editare: acum 13 ani și 2 luni de către .