Căutare MDM

Buletin

problemă la schimbarea uleiului cutiei de viteze

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34610 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Renault Megane Classic din 2006. Am schimbat uleiul la cutia automată, dar pentru comoditate am folosit șurubul care este pe partea din față a cutiei (tip stea), dar nu mi-am dat seama că transmisia era în treapta de viteză (în D) și ceva care ținea șurubul s-a mișcat și acum mașina nu mai schimbă deloc vitezele. Există o modalitate de a rezolva asta fără a fi nevoie să cobor și să deschid cutia?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34613 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă la schimbarea uleiului din cutia de viteze
Nu cred. Dacă ți-a căzut ceva, trebuie să pui piesa la loc și să înlocuiești șurubul. Aceste șuruburi sunt de obicei folosite pentru reglarea curelelor tamburului sau ceva de genul acesta. Nu cunosc transmisia ta în detaliu, dar îți recomand să verifici ce s-a întâmplat. Nu risca o transmisie de cel mult 10000 de pesos pentru că o garnitură de carter de transmisie costă o sută de pesos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34619 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă la schimbarea uleiului din cutia de viteze
foarte dificil deoarece mișcarea în sine va rămâne în poziție dacă ai noroc, cel mai bine este să o cobori pentru a evita probleme mai grave ulterioare.