Căutare MDM

Buletin

Jeep-ul meu Grand Cherokee din 1995 se oprește la viteză mică.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34450 prin manual-mecanic
Prieteni buni:
Am un Jeep Grand Cherokee din 1995, 4X4, 8 cilindri și se oprește când încetinesc, de exemplu, când opresc să trec peste un limitator de viteză, turațiile scad la zero și se oprește.
Conform recomandărilor, am înlocuit senzorul arborelui cotit, filtrele de aer și combustibil, bujiile, am curățat corpul clapetei de accelerație, am verificat și toate siguranțele sunt în regulă, nu-mi dă niciun cod de eroare; voi schimba firele bujiilor și TOT ESTE LA FEL. Așa că v-aș aprecia dacă mi-ați putea spune ce altceva pot face. Să schimb computerul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34452 prin manual-mecanic
Verificați supapa IAC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34459 prin manual-mecanic
Curățați corpul clapetei de accelerație și verificați dacă kilometrajul funcționează, deoarece dacă senzorul este deteriorat, acesta provoacă această defecțiune, dar mai întâi curățați corpul clapetei de accelerație.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34483 prin manual-mecanic
Am curățat deja corespunzător corpul clapetei de accelerație și supapa IAC, iar problema persistă. Voi continua cu supapa PCV. Mulțumesc pentru îndrumare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34484 prin manual-mecanic
Bunul meu prieten, am curățat deja corpul clapetei de accelerație și supapa IAC. Nu este posibil să verific starea lor cu scanerul. Voi curăța supapa PCV și voi vedea ce primesc. Cred că ar putea fi computerul. Ce părere ai? Mulțumesc.