Căutare MDM

Buletin

Tremurul punții față la Peugeot 307 SW HDI 110

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34446 prin manual-mecanic
Peugeot 307 SW HDI 110 tremur punte față Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Poate cineva să-mi dea niște sfaturi despre o punte față care tremură la un Peugeot 307 SW 2.0 HDI 110 CP. Discuri și plăcuțe noi, jante echilibrate. Când ating pedala de frână, volanul și mașina în general tremură foarte mult. Anvelopele sunt de a doua marcă (Norauto) pentru economie de combustibil. Au funcționat excelent când erau noi, dar acum sunt parțial uzate... Nu știu dacă sunt anvelopele? Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34448 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Tremurul punții față la Peugeot 307 SW HDI 110
Salut Xavier, tremura volanul înainte să schimbi discurile? Le-ai sablat? Acesta este un semn că discurile de frână sunt deformate sau că sunt întărite în turnare. Verifică-le cu un comparator cadran dacă sunt deformate. Dacă da, va trebui să le rectifici chiar dacă sunt noi. Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34473 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Tremurul punții față la Peugeot 307 SW HDI 110
Mulțumesc, Jal. Îți spun eu, am instalat un al doilea set de discuri; pentru că am avut același gând, am returnat primul set în schimbul unuia nou la o săptămână după instalare. Al doilea set de discuri, care este cel pe care îl folosesc acum, a început să se tremure la 200 km și mi-au spus că l-au verificat pe primul și că era în regulă, așa că ar trebui să verific problema asta în altă parte. Deci, vezi tu, voi încerca să pun roțile din spate în față și roțile din față în spate. Și vom vedea.