Căutare MDM

Buletin

Servodirecția Nissan Urban este foarte grea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34424 prin manual-mecanic
Salut, sunt Julio și aș vrea să vă salut pe toți cei de pe acest site, mai ales că aceasta este prima mea postare. Îmi place să repar singur daunele. Tocmai am primit un panou Urban din 2004 și nu știu dacă folosește o pompă hidraulică cu fulie sau dacă este internă la motor. Direcția este foarte rigidă. Nu am inspectat-o încă și aș dori niște păreri. S-ar putea să mă ajute. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34440 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Servodirecția Nissan Urban este foarte dificilă
Dacă are pompă hidraulică, acestea nu merg niciodată cu distribuția, vin mereu din exterior, dar dacă nu are, poate avea direcție electrică, care face același lucru, dar e o altă poveste.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34731 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Servodirecția Nissan Urban este foarte dificilă
Mulțumesc, dar l-am inspectat personal și am observat că folosește o pompă cu angrenaje în motor, fără fulie. De asemenea, am observat când am schimbat lichidul că are presiune, chiar dacă nu știu cât de mult are nevoie. Cu sistemul fără lichid, direcția se simte mai lină; dimpotrivă, când o umplu cu lichid. Mi se pare ciudat pentru că ar trebui să fie invers. Acum, când încerc să golesc aerul din sistem (rotind volanul într-o direcție), lichidul se întoarce în rezervor și face invers când îl rotesc în cealaltă direcție. Mă îndoiesc că pompa este defectă și nu știu dacă ar putea fi supapa distribuitorului sau dacă există comunicare între pistoanele cilindrilor. Adevărul este că nu știu nimic și sper că cineva mă poate ajuta cu un manual mai detaliat despre defecțiuni. Mulțumesc.