Căutare MDM

Buletin

poziții de încălzire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34304 prin manual-mecanic
Poziții de încălzire Publicat de manual-mecanica

Am o problemă cu pozițiile de încălzire (1, 2, 3, 4). 1, 2 și 3 nu funcționează pentru mine, iar 4 funcționează bine. Întregul panou de control s-a schimbat și este tot la fel. Nu știu dacă motorul sau modulul de alimentare este defect. Mă poate ajuta cineva?
Salutări tuturor :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34309 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: poziții de încălzire
Uite, chiar nu înțeleg fotografia ta, ce vrei să spui cu asta? Dar dacă vorbești despre viteze, 1, 2, 3 nu funcționează și 4 este o rezistență. Acum, dacă vorbești despre porți, așa cum se vede în imagine, asta merge cu ștergătoarele sau schimbătorul de viteze. Dacă nu folosești încălzirea acolo, s-ar putea deteriora și acea ușă. Dar oricum, iată niște ajutor dacă te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34489 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: poziții de încălzire
Bună ziua, vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns, dar problema a fost rezolvată. În cele din urmă, era modulul de alimentare; avea niște fire arse.
Salut tuturor.B)