Căutare MDM

Buletin

Problemă electrică sau electronică la Renault Traffic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39329 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema unei probleme electrice sau electronice la un Renault Traffic.
Acum am reparat totul.
Diagnosticul nu a fost concludent pentru că am avut trei alarme neresetate. Una dintre ele a fost P0400 (Debitul de recirculare a gazelor de eșapament).
Am înlocuit debitmetrul și am fost surprins să văd că motorul era ca nou. Avertismentul de defecțiune electrică a motorului nu a mai apărut.
Pentru cei interesați,
debitmetrul original Siemens a costat în jur de 260 €, iar eu l-am instalat pe cel compatibil Bölk pe care l-am cumpărat de la Mister Auto. A costat în jur de 80 € și funcționează perfect. Este montat de o lună.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39340 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema unei probleme electrice sau electronice la un Renault Traffic.
Mulțumesc pentru postarea soluției, este foarte utilă pentru noi toți atunci când ne rezolvăm problemele. Scrie soluția. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.