Mulțumesc pentru comentarii. Mașina este un Atos din 2005, cu 4 cilindri, cu o transmisie standard cu 5 trepte. Este de la Hyundai și este distribuită de Dodge în Mexic. Cum am spus la început când m-am înscris pentru manuale de mecanică: nu sunt mecanic, dar îmi place să-mi mut mașinile, iar când nu pot, cer ajutor. Am verificat conductele de combustibil. Le-am dat o torță, am coborât rezervorul de benzină și l-am spălat și am schimbat filtrul de benzină, care era prea murdar, și da, s-a văzut o schimbare foarte vizibilă în funcționarea motorului, se aude cu mai multă putere și dă accelerația care, după mine, este necesară, doar foarte ocazional încearcă să se oprească și am observat că probabila defecțiune persistă în supapa jak menționată anterior, care este cea care reglează oxigenul către corpul clapetei de accelerație, deoarece deconectată funcționează foarte accelerat și fără conectare sună ca și cum ar duce lipsă de aer, este doar o chestiune economică să o pot schimba și să văd dacă defecțiunea persistă pentru a verifica alte puncte, pentru că cred că cu ajutorul dumneavoastră o repar mai bine decât mecanicul în care am încredere, așa că nu pot decât să vă mulțumesc foarte mult pentru comentariile pe care mi le trimiteți atât de pozitiv, încă o dată o mie de mulțumiri.