Căutare MDM

Buletin

stropi de ulei și lumină senzor Optra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34054 prin manual-mecanic
Bună seara, prieteni, s-a aprins martorul senzorului la Optra Design din 2011. Când am deschis capota și am verificat, am observat stropi de ulei pe spatele motorului și lângă cureaua unică. Mi s-a spus că ar putea fi senzorul de presiune a uleiului, dar alții mi-au spus că nu este așa, deoarece senzorul este situat lângă filtrul de ulei, pe partea din față a motorului. Ce părere aveți?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34063 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Stropire de ulei și semnal luminos senzor Optra
Salut, prietene, majoritatea mașinilor Optra au probleme cu uleiul care picură din capacele supapelor. Acestea sunt fabricate din plastic și tind să picure pe margini. Scoateți capacul motorului (dacă are unul) și verificați marginile capacului supapelor. Dacă vrei să fii sigur că problema este acolo, spală motorul și verifică sursa scurgerii de ulei la fiecare călătorie (în drum spre casă sau la serviciu). Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.