Căutare MDM

Buletin

Mercedes Benz S430 Anul 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34008 prin manual-mecanic
Mercedes Benz S430 Anul 2000 Publicat de manual-mecanica
Prieteni:

Am o mașină Mercedes Benz, an 2000, model S430 cu 30.000 km parcurși (puțin folosită). Am o problemă: nu accelerează când vreau să accelerez brusc. Se oprește și nu mai avansează. Totuși, când accelerez încet, merge fără nicio problemă. Ce sugerați că ar putea fi problema și care este soluția?

Mecha. Mulțumesc pentru ajutor ca întotdeauna!

Roberto.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34009 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mercedes Benz S430 Anul 2000
Salut, ai simptome de senzor TPMS defect. Când accelerezi brusc, acesta detectează variația și adaugă combustibilul necesar pentru a compensa condiția de accelerație complet deschisă (WOT - wide open throttle - accelerație complet deschisă). Mai întâi, verifică senzorul, testează-l cu un tester și măsoară-i rezistența. Mișcă-l treptat până când este complet deschis. Ar trebui să-și crească rezistența liniar, fără nicio sarcină. Dacă observi o sarcină, TPMS-ul este uzat. Verifică și filtrul de combustibil; debitul scăzut provoacă, de asemenea, acest simptom. Spune-ne cum a fost. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34010 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Wolfi. Voi încerca pașii pe care mi i-ai indicat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34544 prin manual-mecanic
Wolfi:

Îți spun că încă nu pot rezolva problema cu Mercedes-ul meu Benz S430 din 2000, care are probleme cu accelerația. Am verificat deja senzorul TPMS, am schimbat pompa de combustibil și filtrul, iar problema persistă. Mașina accelerează progresiv foarte bine, dar când dau gaz, rămâne la o turație mică. Ai vreun alt sfat pe care îl pot consulta?

Mulțumesc.