Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU CONCENTRAREA MEA!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33892 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU FOCUSUL MEU!!!
Țevile de admisie și evacuare sunt în regulă, iar filtrul este nou. Mulțumesc pentru timpul acordat! Mașina asta deja mă scoate din minți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33935 prin manual-mecanic
Pompa aceea are furtun de aspirație, exact ca cel de pe Corsa, dacă da s-ar putea să fie îndoit și să nu ajungă până la fund, aproximativ ar trebui să verifici dacă partea pompei care aspiră nu rămâne fără combustibil, dacă se întâmplă, carterul s-ar putea deforma din cauza unei lovituri, sau întrerupătorul de jet sau baza de susținere a pompei sau geamul unde este montat s-ar putea mișca și nu este fix sau spart, dacă pompa funcționează cu rezervorul plin și deranjează doar la un punct de umplere, nu este o problemă cu pompa ci cu partea fizică unde este montată. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33987 prin manual-mecanic
Verifică regulatorul de presiune a combustibilului de pe rampă. Vezi dacă există presiune și dacă și combustibilul se întoarce în rezervor. Dacă e în regulă, gândește-te la aprindere, care nu are nicio legătură cu asta. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34043 prin manual-mecanic
Rezervorul are un întrerupător de valuri pentru a preveni acest lucru și, de asemenea, s-ar putea ca nivelul flotorului să fie incorect.