Căutare MDM

Buletin

Martor luminos STOP Renault Megana 2006 1.6 16V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33788 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Renault Megane 1.6. Într-o zi s-a aprins martorul de stop de pe bord. Am verificat toate lichidele (ulei, lichid de frână etc.). Totul este normal, temperatura este bună și nu știu ce cauzează. Poate cineva să-mi dea niște îndrumări în această privință? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33789 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos STOP Renault Megana 2006 1.6 16V
Salut Wilfredotc.
Ai spus că ai verificat toate circuitele motorului și funcționează bine, deci problema nu este acolo. Odată cu computerizarea circuitelor, mecanicii, pe lângă faptul că verifică dacă există defecțiuni la motor, trebuie să verifice și senzorii. Sfatul meu este să îi verifici și să vezi ce găsești. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33790 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos STOP Renault Megana 2006 1.6 16V
Mulțumesc foarte mult, prietene Miguel, pentru că ai răspuns atât de repede. Am verificat mai multe, le-am întreținut, le-am scos, le-am curățat temeinic și le-am pus la loc, dar lumina persistă. Păcat. Voi continua să încerc să văd ce pot face. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33798 prin manual-mecanic
Nu l-ai scanat??