Căutare MDM

Buletin

alternator ford transit 96 engleză (NU SE ÎNCĂRCĂ)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33706 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt din Argentina. Se pare că alternatorul Transit-ului meu se strică încontinuu și, după mai multe reparații, l-am modificat cu unul Toyota mai mare, cred. Chestia e că s-a stricat din nou după un an. Nu se mai încarcă Nu știu ce să fac. Dacă cineva știe ceva ce pot face sau dacă trebuie înlocuit un cablu sau o diodă, ar fi de mare ajutor.

VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT ÎN ANTICIPAT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33745 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: alternator pentru Ford Transit 96 Anglia (FĂRĂ COST)
Cum se strică alternatorul? Alternatoarele nu se încarcă, fie din cauza depunerilor de carbon, a înfășurărilor sau a cutiei regulatorului. Nimic ieșit din comun pentru reparații, dar trebuie scoasă pentru a fi reparată. Placa de diode produce și ea un simptom similar, dar nu înțeleg ce vrei să spui prin stricarea alternatoarelor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33747 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: alternator pentru Ford Transit 96 Anglia (FĂRĂ COST)
În primul rând, uită-te la cablaj. Cablul de împământare ar putea fi slăbit. Dacă nu, cel mai probabil o diodă este în stare proastă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34289 prin manual-mecanic
Cea mai mare problemă cu acest alternator este că are o pompă de vid în spate, care pierde ulei. Când nu e asta problema, se aprinde martorul bateriei, ca și cum nu s-ar încărca, iar când măsor cu testerul, ajunge să se încarce la 90 de amperi. Nu știu dacă ai vreun cablu esențial pentru funcționarea corectă a regulatorului, deoarece electricianul nu găsește cel potrivit.

Mulțumesc. Am schimbat deja diodele, iar problema persistă. Cablurile sunt toate aparent în regulă. Nu mai știu ce să fac.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34297 prin manual-mecanic
Prietene, îți spun că fratele meu are un Renault din 19 și a avut aceeași problemă ca a ta, a reparat alternatorul și a durat aproximativ 15 zile, asta dacă rezistența, asta dacă carbonul (ACEL CANCER NE-A ÎNNEBUNIT) ei bine, întrebarea este că l-am dus la cel mai bun electro din oraș și SURPRIZĂ, era un cablu care când mașina se deplasa a intrat în contact cu alternatorul și l-a ars, ce zici, odată ce acesta a fost reparat, daunele au fost vindecate, recomandarea mea este să-l duci la un electro bun și să-l rogi să verifice ramura, în momente ca acestea nu piesa de schimb în sine TE DĂ NEPOVEȘTE, ci agenții externi care îl fac să funcționeze prost ... salutări.