Căutare MDM

Buletin

Motor de barcă Mariner în doi timpi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33631 prin manual-mecanic
Motor de barcă Mariner în doi timpi Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, aș vrea să-mi spună cineva ce tip de combustibil folosește un motor de barcă MARINER în doi timpi. Merge cu un amestec (benzină-ulei) și în ce cantități din fiecare, vă rog să-mi spuneți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33632 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Motor de barcă Mariner în doi timpi
Salut prietene, eu pun întotdeauna 230 ml de ulei în doi timpi pentru fiecare litru de benzină 91.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33646 prin manual-mecanic
Hei frate, am înțeles ceva despre asta. Toate motoarele în doi timpi sunt amestecate. Sunt cele care au uleiul într-un borcan separat și cele în care trebuie să faci singur amestecul. Procentul este de 2 procente, dar ca să fii mai sigur, pentru fiecare 5 litri de benzină fără plumb, adaugă 125 ml de ulei, ceea ce este un borcan mic din cele pe care le vând pentru motociclete. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33657 prin manual-mecanic

enrike-91 a scris: Salut prieteni, aș vrea să-mi spună cineva ce tip de combustibil folosește un motor de barcă MARINER în doi timpi. Merge cu un amestec (benzină-ulei) și în ce cantități din fiecare, vă rog să-mi spuneți.

Această relație depinde de calitatea și tipul de ulei pe care îl utilizați.
Dacă este mineral, ar fi un litru la cincizeci de combustibil.
În cazul sinteticului și de preferință al Motulului ar fi un litru la o sută.
Din moment ce nu clarifici modelul, dacă ar fi puțin vechi și cu multe ore de funcționare (anii '80) mărește lubrifiantul cu cincizeci la sută.