Căutare MDM

Buletin

Pompă de apă Pontiac Transit Sport 2.3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33555 prin manual-mecanic
Pompă de apă Pontiac Transit Sport 2.3 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Am un Pontiac Transport 2.3-16v din 1995, motor G-LD2. Pompa de apă s-a defectat și aș vrea să știu dacă trebuie să scot cureaua de distribuție pentru a o instala. Asta mi s-a spus, dar nu sunt sigur. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33569 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de apă Pontiac Transit Sport 2.3
Bună ziua, nu vreau să te supăr sau să te descurajez, dar dacă nu știi sau nu vezi unde este pompa de apă, mai bine roagă pe cineva să ți-o schimbe. Verifică dacă vezi că furtunurile de apă sunt îndreptate spre cureaua auxiliară spre o scripetă. Dacă da, aceea este pompa de apă. Dacă vezi că furtunul dispare, înseamnă că pompa este în distribuție. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33574 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de apă Pontiac Transit Sport 2.3
Bună seara. Am deja Pontiac-ul în service, dar vreau doar să fiu în siguranță. Să nu fiu taxat mai mult pentru manoperă decât ar trebui. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33577 prin manual-mecanic
Bună seara. Am deja Pontiac-ul în service, dar vreau doar să fiu în siguranță. Să nu fiu taxat mai mult pentru manoperă decât ar trebui. Mulțumesc.