Căutare MDM

Buletin

Re: Supraîncălzire Chevrolet Corsa 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33503 prin manual-mecanic
Re: Supraîncălzire Chevrolet Corsa 1.6 Postat de manual-mecanica
Am un Corsa Plus, se supraîncălzește, are capacul original de rezervor, are 2 ventilatoare și funcționează când acul este la jumătatea indicatorului, trebuie să fie din cauză că am instalat o pompă de apă alternativă, cine cunoaște bine acest model de Corsa Plus 1.6, asamblat în China dar cu suport Chevrolet, mecanic funcționează foarte bine, singura problemă este căldura, ca să-l pot folosi am instalat un ventilator care se activează cu un buton în interior deoarece cele originale sunt pe exterior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33505 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Supraîncălzirea Chevrolet Corsa 1.6
Bună ziua, îți sugerez să verifici cu atenție pompa de apă, care trebuie să aibă aceleași dimensiuni pentru a funcționa corect. Dacă este cazul, începe prin a inspecta termostatul, senzorul de temperatură a apei, capacul recipientului de lichid de răcire, radiatorul și asigură-te că nu sunt contaminate, ceea ce ar putea obstrucționa curgerea lichidului de răcire. De asemenea, verifică sistemul electric al ventilatoarelor pentru a vedea dacă funcționează corect. Folosind un Tech 2, ai putea verifica 100% dacă ventilatoarele electrice și senzorul de temperatură funcționează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.