Căutare MDM

Buletin

Garnituri sau elemente de fixare a supapelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33229 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am o întrebare. Trebuie să știu marca unor garnituri de supapă de cea mai bună calitate. Motorul meu este un VW AP 1600 modificat cu turbo. Sper că mă puteți ajuta. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33255 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Garnituri sau elemente de fixare a supapelor.
Cereți cele originale, dacă nu doriți puteți obține multe tipuri și varietăți, dar nu există multe de înaltă calitate pe piață, sunt toate la fel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33307 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Garnituri sau elemente de fixare a supapelor.
Cea mai bună calitate pentru fiecare motor sunt cele originale de marcă, dar nu găsesc o mare diferență de calitate. Ceea ce îmi amintesc este că trebuie să le ungi cu ulei înainte de a le instala, altfel nu vor rezista la fel de mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33320 prin manual-mecanic
Nu te baza pe mărci... folosește originalele pentru 1600. Toate sunt bune, doar când pui garniturile, fă-o cu atenție. Folosește o matriță potrivită pentru dimensiunea dorită, ca să le poți introduce. Nu uita să adaugi lubrifiant ca să intre ușor. B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33324 prin manual-mecanic
CALITATEA GARNITURILOR ESTE IMPORTANTĂ, DAR ESTE MULT MAI IMPORTANTĂ ȘI CEEA CE TREBUIE SĂ ȚI ÎN CONSIDERARE ESTE UZURA GHIDURILOR DE SUPAPĂ, DACĂ JOCUL ESTE EXCESIV ACESTEA VOR DURA PUTERNICĂ TIMP, TEORETIC NU ESTE NECESAR SĂ AVEȚI O GARNITURĂ ÎN SUPAPĂ DACĂ TOLERANȚA ACESTEIA FAȚĂ DE GHID ESTE MINIMĂ