Căutare MDM

Buletin

Toyota Hilux 2008 Rotirea volanului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #33618 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Volanul Toyota Hilux 2008 rotit

Prieteni, dacă fac numărul de ture dintre două, problema este că filetul terminalului nu-mi permite să continui alinierea mașinii. Am făcut deja asta, dar terminalul nu-mi permite să o aliniez. Se termină (schema Ref 45503 atașată).

opririle care menționează unde le plasez,
Brațele prismatice sunt ceea ce ei numesc terminale interne, este bara care conectează articulația sferică a terminalului intern cu terminalul roții, dacă este acesta, este ambalat.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33620 prin manual-mecanic
Salut, dacă acel Hilux este din seria Kun, opritorul este situat intern în cremalieră și acesta controlează centrul cârmei, dar dacă acel Hiluk este din seria LN, are opritoare pe fiecare parte a roților în spatele fiecărei plăci din partea din față, dar asta nu controlează rotirea cârmei mai mult într-o parte decât în cealaltă. Acest lucru este controlat de sectorul de direcție, iar problema este în centrarea rulmenților cu bile. Verifică asta și dacă nu, vom vedea ce e de făcut. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39800 prin manual-mecanic
Bună ziua. Cum se numește catalogul de unde ai luat diagrama pe care ai postat-o în acest fir de discuție? Aș dori să o am. Știi de unde o pot descărca?
Mulțumesc,

Roby din Ushuaia