Căutare MDM

Buletin

Toyota Hilux 2008 Rotirea volanului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #33618 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Rotirea volanului la Toyota Hilux 2008

Prieteni, dacă împart numărul de ture la 2, problema este că filetele terminalului nu-mi permit să continui alinierea mașinii. Am făcut deja asta, dar terminalul nu-mi permite să finalizez alinierea. Se termină (schema Ref 45503 atașată).

Limitatoarele de viteză pe care le menționează, unde le pot găsi?
Brațele prismatice sunt ceea ce se numesc terminale interne; este bara care conectează articulația sferică a terminalului intern cu terminalul roții; dacă acesta este unul, este un pachet.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33620 prin manual-mecanic
Salut, dacă acel Hilux este din seria Kun, opritorul este intern cremalierei și pinionului, iar acesta controlează centrul direcției. Dar dacă acel Hilux este din seria LN, are opritoare pe fiecare parte a roților, în spatele fiecărui butuc de roată din față, dar asta nu controlează virajul direcției mai mult într-o parte decât în ​​cealaltă. Asta e controlată de sistemul de direcție, iar problema e că rulmenții cu bile sunt centrați. Verifică asta, și dacă nu, vom vedea ce e de făcut. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #39800 prin manual-mecanic
Salut. Cum se numește catalogul de unde ai luat diagrama pe care ai postat-o ​​în acest fir de discuție? Aș dori să o am. Știi cumva de unde o pot descărca?
Mulțumesc,

Roby din Ushuaia.