Căutare MDM

Buletin

Toyota Hilux 2008 Rotirea volanului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33195 prin manual-mecanic
Virarea volanului Toyota Hilux 2008 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua.
Mă poate ajuta cineva să-mi spună dacă este normal ca volanul unei mașini să facă mai puține ture de la centru la stânga decât de la centru la dreapta? Dacă nu, cum pot remedia această problemă? Butucii mei sunt toți noi.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33221 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Volanul Toyota Hilux 2008 rotit
Nu, nu este normal, este o problemă cu caseta de direcție sau cu arborele de direcție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #33224 prin manual-mecanic
Și cum corectez asta? Trebuie să o slăbesc și să o strâng. Care ar fi procedura de urmat?

Cum corectez direcția mașinii mele? Unul dintre terminale nu mai permite suficientă frecare pentru a o alinia mai mult, iar când se reglează volanul, acesta se rotește mai mult pe o parte decât pe cealaltă.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33231 prin manual-mecanic
Vergara, nu e normal... dacă se întâmplă asta, ar avea un unghi de bracaj mai mic pe stânga, iar acesta ar trebui să fie același pe ambele părți. Ar trebui să vezi opritorul pe fiecare parte, sau dacă nu ajunge la opritorul din stânga, e ceva care îl ține în cremalieră sau în angrenajul melcat... Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33256 prin manual-mecanic
Mai întâi verificați unde este brațul prismatic și verificați dacă spline-ul nu este rotit, dacă nu este, ar trebui să centrați volanul mai mult sau mai puțin numărând totalul de ture și împărțind la doi, apoi setați direcția la numărul mediu obținut și scoateți brațul prismatic și puneți-l drept și testați, este cam plictisitor, dar funcționează.