Căutare MDM

Buletin

Problemă intermitentă la Ford Fiesta an 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #33189 prin manual-mecanic
Problemă semnalizare Ford Fiesta 2001 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor;

De ceva vreme, semnalizatoarele de la Ford Fiesta mea nu mai funcționează de fiecare dată când par să funcționeze. Ca să le fac să funcționeze din nou, trebuie să le sting și apoi să le aprind din nou, fie semnalizatoarele de direcție, fie luminile de avarie.
Atât luminile interioare, cât și cele exterioare funcționează. Cred că ar putea fi releul, deoarece manetele nu-mi dau probleme cu celelalte funcții. Ce părere aveți?

Mulțumesc foarte mult.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33192 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu semnalizatorul la Ford Fiesta an 2001
Salut prietene, la atelierul meu a ajuns o Fiesta cu problema asta și e internă în manetă. Trebuie demontată cu grijă, dar dacă nu ai prea multă experiență, e mai bine să o duci la un electrician pentru că îți va fi greu. Are multe piese delicate și nu o vei putea monta la loc pe interior. Este murdară și nu permite luminilor intermitente să funcționeze bine. Sper ca ajutorul meu să te ajute.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33193 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu semnalizatorul la Ford Fiesta an 2001
Prietene, dacă problema afectează și semnalizatoarele și nu doar semnalizatoarele, cel mai probabil cauza nu este maneta semnalizatoarelor (deoarece, deși direcționează tensiunea către același punct, sunt comutatoare independente fizic), ci mai degrabă o altă componentă situată după aceste comutatoare în circuitul care merge la acele lumini. Personal, aș recomanda localizarea releului și/sau a semnalizatorului și testarea lor, precum și verificarea continuității firelor, a stării prizelor și a oricărei murdării sau împământări din conectori.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33220 prin manual-mecanic
În primul rând, schimbă blițul și apoi dacă nu funcționează, continuă să cauți, dar în general este o problemă cu blițul.